I just love those shoes.>

skooo

blomster

Bare et par testbilder. Et av de nye skoparene mine (som er så utrolig, utrolig kule), og selvfølgelig de hjerteformede solbrillene som er min følgesvenn for sommeren. Om det blir sol, vel og merke. Det ser dårlig ut for øyeblikket. Vinden er faktisk så kraftig at den tok tak i Sala og kastet henne av platten. Stakkars Sala skjønte selvfølgelig ingenting, og ble redd. Da hjelper fine blomster på humøret. Ikke på Salas humør, og ikke på mitt for at Sala falt ned, men på mitt humør for at været er så… teit. Det plager meg. Sommeren er ikke å se noensteds ute, så da må man gjøre så godt man kan for at det skal minne om sommer inne. Ah, grøss. Hvem prøver jeg å lure? Jeg driter i sommer inne. Jeg vil ha sommer ute! Sommer med sol, solkrem og grillmat. Jeg sier det igjen, dette er til den/de som har sola; kan du/dere være så snill og sende den til meg og resten av oss bleke, solsultede trøndere? På forhånd takk.

I morgen skal jeg forresten feste løshåret som jeg selvfølgelig har glemt å sende tilbake, trosse vinden og ha photoshoot ute blant gress og strå. Høres vel ganske så spennende ut, og det blir det sikkert også. Skal teste vidvinkelfunksjonen på objektivet, for det er noe jeg egentlig ikke kan noe med. Det blir spennende. Nå skal jeg vente i tjue minutter på at Kaj skal komme hjem. Det blir ikke fullt så spennende. Ha en fin kveld!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.