Skobom og Cheez doodles.>

kutta

Kjole fra Gina Tricot.
Alle smykker, armbånd og ringer er fra H&M.
Skobommert: ble kutta vekk.

FØRST OG FREMST: skoene passet ikke til, så jeg kutta bildet litt. Skoene får dere se senere, sammen med noe annet. Større bommert har jeg nok nesten aldri gjort. Ugh. Det var ekkelt, og jeg klarte ikke se på det mer. Snakk om Fashion Emergency! Iiiiik. Til dette antrekket skulle jeg, som Thoughtsofrandomness foreslo, hatt hvite pumps. Jeg får vel kjøpe et par hvite pumps også, da. Vel, nok om det.

har jeg forresten stappet i meg en hel pose med Cheez doodles. Wuææh, tenker du vel kanskje, men det er faktisk ikke så ille som det høres ut som. Pakken inneholder trettifem gram, så det var ikke store greiene. En minipose kan man vel kalle det. Cheez doodles minner meg om TV-kvelder hos farmor for mange, mange år siden. Jeg og tvillingbroren min, Jørgen, var så små at vi satt i samme stol med hver vår skål fylt med Cheez doodles. Farmor løp selvfølgelig hyppig frem og tilbake fra kjøkkenet med den gigantiske Cheez doodles-posen for å hele tiden forsikre seg om at vi hadde nok. Der var det ikke trettifemgramsposer, nei. Det fantes det ingen minipose. Der ble vi alltid mett. For mett.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.