I’m a cute humblebee.>

dreaidag
Paraply, singlet, ring og smykke fra H&M.
Solbriller fra Ebay.
Belte fra Voice of Europe.
Skjørt fra Indiska.
Sko fra Betsey Johnson.

Her er noe av det jeg kjøpte meg på shoppingtur i Trondheim. Kjøpte ikke alt dette, men syns det ble litt fresht sammen. Det er gøy å blande nytt og gammelt. Som dere kan se er jeg ikke særlig redd for å bruke farger. Mange vil vel kanskje syns dette er kjempestygt, men så lenge jeg liker det er jeg fornøyd. Som dere kan se har jeg endelig fått tak i prinsesseskjørtet fra Indiska. Har ønsket meg det ganske lenge nå, men har ikke vært i nærheten av Indiska før nå. Egentlig ikke så dumt; nå var det faktisk på salg! Søtt, søtt, søtt.

Nå skal jeg se om jeg får tatt litt bilder av noe av det andre jeg kjøpte. Ah, det er så gøy å prøve alt man har kjøpt, sette det sammen med gamle greier og så ta bilder. Mange vil kanskje se på det som fritidsproblemer, men jeg syns det er gøy. Så det så. Så nå skal jeg ta flere bilder. Synd objektivet mitt ikke har kommet enda. Apropos objektivet; ingen aner hvor det er for øyeblikket. Jeg har vært i konktakt med DHL, selskapet som sender greia, men alt virker bare Kaos med stor K. Synd, for det skulle vært her nå. Jeg har til og med betalt for greia, så den bør dukke opp i posten rimelig kjapt. Ellers… Vel, kos dere så lenge!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.