Creative eller iPod?>

Vet du hva? Nå skal jeg lese. Jeg har fremdeles bare kommet til side tredve i boken jeg kjøpte, og det må sies å være ganske flaut. Jeg skulle da lese den boka, jeg. Hvor ble det av leselysten som fikk meg til å kjøpe, ikke bare en, men to pocketbøker? Side tredve. Det er ingenting, det. Ingenting. Nå skal jeg lese.

Okei. Jeg orker ikke lese nå. Jeg skal lese i morgen. Så, nå går vi over til noe helt annet. Noe viktigere. Noe vanskelig. Jeg skal kjøpe meg en ny mp3-spiller, men spørsmålet jeg da stiller meg er: Creative eller iPod? Jeg har hatt to stykk Creative, og vært ganske fornøyd. Nå vet jeg ikke hva jeg vil ha. Jeg trenger en med ganske god minneplass, og den må selvfølgelig vær pen, og ikke kjeeempestor. Noen forslag? Noen meninger? Creative eller iPod?>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.