Bare for at de er så himla søte.>

Jeg bare, men jeg lover. Nå skal jeg ikke poste noe om dyrene på lenge. Dette er siste gang på veldig, veldig lenge. Se på disse søte dyrene. Sala er kanskje i overkant tålmodig. At hun orker å ha denne tassen hakk i hæl hele tiden er egentlig helt fantastisk. Han biter, river og sliter i både halen og føttene hennes. Sala, du er en tålmodig sjel.

dyrene copy
sokkogsala

Vi har ikke bare èn kattepus i huset. Vi har tre.

Da har vi spist middag for ganske lenge siden. Det ble ganske så kjedelig, faktisk, og jeg ble ikke helt fornøyd. Vi hadde lammekjøtt av en eller annen sorten, ris, stekt sopp og saus. Høres kanskje supergodt ut, men det var bare helt greit. Så, i morgen skal jeg bruke ett av tipsene jeg har fått av dere! Fikk mange gode forslag, så nå kommer det sikkert ikke til å bli noe problem å bestemme middag på ei stund. Jeg tar fortsatt i mot gode middagstips, for er det noe man aldri får nok av så er det nemlig det. Tips. Tips er greit. Dermed vil jeg tipse dere om noe også, og siden vi er innom middag; jeg presenterer superretten «Favorittpasta». Dette er vel kanskje noe av det beste jeg vet når det kommer til middag. Det er fantastisk godt, så jeg anbefaler alle om å prøve dette. Sånn. Vær så god.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.