Langt eller kort?>

Nå er det endelig fredag, og det betyr blant annet at jeg skal ta masse bilder av Animal Alpha. Jeg gleder meg sånn! Jeg skal få til mange gode bilder, og jeg gleder meg skikkelig til å redigere. Jorddunst, folkens. Det er fremdeles ikke for sent å ta seg en tur! Det anbefales.

Foresten. Jeg har lagt til en ny reklame på bloggen. Denne får jeg ikke penger av å ha her, bare så det er sagt. Jeg tjener ikke noe på om dere kjøper noe der via banneren. Betties Galleria er en veldig fin nettbutikk som selger smykker og slikt, og jeg har nettopp bestilt meg en stor pakke med masse smykker der. Du kan sjekke ut butikken om du vil. De har veldig mye fint.

Så, over til noe annet.
Siden til og med min mor sier at bloggen min er selvopptatt, har jeg tenkt å være mer selvopptatt. Etter å ha sett bilder av meg med langt hår, har jeg plutselig blitt usikker på om jeg vil fortsette å ha kort hår. Jeg liker kort hår også, det er ikke det, men… Jeg vet ikke. Det er så mye man kan gjøre med langt hår. Med kort er det begrenset. Likevel liker jeg det korte håret, og jeg tror jeg kler det også. What to do, what to do? Tror jeg skal være litt mainstream, og ta en meningsmåling her, gitt. Det er det letteste. La flertallet bestemme, slik har det da vært i årevis.
Langt eller kort hår? >

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.