I dag lå drømmekjolen min i postkassen.>

djeamednykjole
Kjole fra Warerhouse.
Solbriller fra Ebay.
Liten og søt veske fra Miu Miu.
Sko fra Bianco.
Smykke fra somewhere.

Jeg har fått meg en ny kjole, og den er fantastisk! Da vi egentlig skulle til Bergen hadde jeg planer om å finne denne kjolen på Wearhouse. Det ble ingen Bergentur, men jeg hadde avltalt å møte min søster der. Hun hadde tatt buss til Bergen bare for å møte meg, og det var en to-og-en-halv-times busstur. Kjipt. Stakkars søstersen, men jeg ser selvfølgelig et lite vindu til å få tak i kjolen jeg ønsket meg så gjerne. Jeg sendte søstersen rundt omkring i en by hun aldri hadde vært i, bare for å finne denne. Og gjett om jeg er glad nå. Tusen, tusen, tusen takk, Gina. Det er drømmekjolen. Virkelig. Jeg elsker den.

SÅ. Jeg trenger fler stemmer angående håret mitt. Trykk her, eller bare trykk deg elegant nedover til forrige innlegg, og si din mening om jeg skal ha kort eller langt hår. Dette er viktig, folkens. Det er hår. Du vet garantert hvordan det er. Hår er hellig.
I need to know!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.