Ikke fullt så idyllisk.>

Nå har jeg hatt muntligeksamen, og jeg har nå offisielt tatt ferie. Akkurat den delen er super. Det er verre med muntligeksamen som jeg ble utrolig skuffa over. Jeg trodde jeg var smart, jeg, sånn helt egentlig. Jeg har vel alltid fått gode karakterer uansett hva jeg har gjort, så det å plutselig få en tankevekker i form av muntligeksamenskarakter føltes absolutt ikke så deilig. Egentlig var det kanskje ikke karakteren som var verst. Den kan jeg selvfølgelig leve med, for hallo. Det er ikke verdens undergang som står på spill. Jeg klarer faktisk å se ting i perspektiv. Nei, det var ikke selve karakteren. Det var kommentaren jeg fikk. Kommentaren som sa at jeg var for reproduktiv. Jeg har tydeligvis misforstått greia med muntligeksamen, og det irriterer meg. Jeg føler ikke at jeg var særlig reproduktiv. Jeg las gjennom stoffet, og skreiv stikkord etter jeg hadde lest det. Deretter lagde jeg mine egne setninger og oppfatninger av det som stod. Er ikke det poenget?

flueeeeeNå sier ikke jeg at karakteren ikke var på sin plass, altså. Jeg fortjente antagelig ikke bedre, og det er akkurat det som gjør meg så skuffa. Jeg trodde jeg var flinkere til å snakke. Jeg trodde jeg hadde det under kontroll. Jeg trodde jeg skulle få fem. Jeg fikk fire, og fire er ikke et tall jeg liker særlig godt. Nå angrer jeg stort på at jeg ikke har vært like flink som jeg brukte å være når det kommer til skolearbeid.

I frykt for å høres superdeppa ut nå; JEG HAR FERIE! Dessuten skal jeg spise hjemmelaget pizza, og deretter ta en tur for å møte venner for å bade. Det blir supert, og jeg kommer tilbake med masse fine bilder senere i kveld. Jeg skal kose meg! Det må dere også gjøre.

Okei, så er jeg kanskje ikke så smart likevel. Gammelt bilde, forresten.>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.