Sommerlig torsdag.>

torsdagdjea1
Solbriller fra G-sport.
T-skjorte fra Carlings. (gutteskjorte)
Pumps fra Bianco
Skinnjakke fra Cubus

Det blåser i dag (det kan du se på håret mitt), men utrolig nok er ikke vinden kald. Det er da man vet at sommeren er på anmarsj. Hadde selvfølgelig vært bedre uten vind, men vind må jeg nok bare leve med her jeg bor.

Nå skal jeg vaske og henge opp klær. Er jeg den eneste som syns det er helt greit å henge opp klær så lenge det er snakk om store klesplagg? Med store klær mener jeg bukser, gensere, t-skjorter, kjoler, shorts. You name it. Slike ting. Jeg har ingenting i mot å henge opp slike klær, selv om fingrene ofte blir blå og frosne halvveis i klesbunken. Det jeg misliker med å henge opp klær er truser og sokker. Hundrevis av truser og sokker som alltid ligger nederst i bunken. Det tar så lang tid! Det er så utrolig lite motiverende å se denne haugen med sokker og truser nederst i kurva. Egentlig tar det vel kanskje maks fem minutter, men likevel. Jeg liker ikke å henge opp sokker og truser og andre små plagg.
Vel, nå skal jeg slutte å snakke meg bort her. Nå skal jeg gå og vaske klær. Senere i dag skal jeg til Hitra for å snakke med de kommende arbeidsgiverne mine om sommerjobben min. Tror nok ingen klarer å tippe hvor jeg skal jobbe i sommer, men det skal jeg nok fortelle…senere.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.