Video: So you think you can dance?>

Ja, jeg har nok litt fritidsproblemer til tider. Uansett, kos deg med denne superdansefilmen.

video:nydansefilm

Nå er jeg endelig ferdig med skriftlige eksamener. Det føles godt. Nå har jeg bare en muntlig igjen, og så er det sommerferie! Jeg skal visstnok jobbe i ferien, men noen uker fri skal det nok bli. Skal blant annet på Foo Fighters og Queens of the Stone Age, Iron Maiden og Fotballflora. (Ikke spør hva det er, men Kaizers skal dit og ha konsert, og Janove skal spille fotball.) Ah, gleder meg til en sommer full av musikk.

I dag har vi grillet igjen. Grillmat er så godt! Jeg er sikker på at jeg kunne ha levd på flintsteik, jeg. Jeg har også laget denne fantastiske filmen til dere. Just for you, bare for at jeg vet at dere kommer til å like Sala. Sala er søt, flink og super.>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.