Selvtillit, båt, kåseri og stress.>

Siden jeg spurte dere om dere har god selvtillit, føler jeg nå for å svare på spørsmålet selv også. Ja, jeg har god selvtillit. Veldig god, faktisk. Jeg kjenner meg selv utrolig godt, så jeg har på en måte ikke så mye å være usikker på. Jeg vet hvem jeg er, og er fornøyd med det. Jeg orker ikke leve et helt liv og ønske at jeg er en annen. Det blir for…kjipt. Jeg har selvfølgelig feil og mangler som til tider irriterer meg, men sånn helt generelt er jeg rimelig fornøyd. Det kunne vært mye verre. Nå skal jeg ikke komme med eksempler, for det er slemt. Jeg er ikke slem.

Nå sitter jeg på båten på vei til Trondheim. Jeg sitter faktisk å skriver på det tidligere omtalte kåseriet. Kåseriet jeg egentlig skulle bli ferdig med i går, men på grunn av mangel på både konsentrasjon og skrivelyst sitter jeg her nå og tar et skippertak. Nok en gang. Det at jeg faktisk bare har ca. 40 % igjen av batteriet på pcn hjelper heller ikke. Stress, stress, stress. Det er min egen feil, både av den grunn at jeg har utsatt kåseriet veldig lenge, og at jeg snart ikke har batteri. Du skjønner, jeg skulle egentlig finne en plass med stikkontakt, men etter å ha stått opp og ned som en eller annen stirrende idiot i over et minutt ga jeg opp, og gjemte meg bakerst slik at ingen skulle tenke mer over hva i helvete jeg driver med. Så sånn går det. Drea på tur, allerede en suksess.

Skal til Oslo i morgen, så om dere ser meg enten i Trondheim eller i Oslo så får dere vinke til meg! Det hadde vært gøy. Tviler på at noen av dere kommer til å se meg, men hey. Det er lov å håpe. Nick Cave, here I come!
Nok en gang; ønsk meg både god tur og konsert, så får dere ha en fin sekstende mai.

Nå er det bare 36 % igjen av batteriet. Wræl!>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.