Jeg er glad.>

dreajeger copyI dag har jeg, Nora, Kristin og Andrea vært på torget og tatt ulike russeknuter. I dag har jeg lært noe også. Jeg har lært at det er utrolig vanskelig å filme samtidig som man uttøver knutene. Ta da vi sang og danset utenfor Bunnpris som et eksempel. Det er ikke lett å filme, synge og danse samtidig, noe russefilmen min kommer til å bli et pinlig bevis på.

Apropos russeknuter: jeg holdt på å le meg i hjel i dag. Vi tok russeknuten som sier at man må legge en pakke kondomer i en annens handlevogn uten at han/hun merker det. Offeret mitt ble ei stakkars dame i tredveåra som tydeligvis syntes det var utrolig flaut og ekkelt å finne en pakke kondomer i handlevogna si. Hun la varene på båndet som vanlig, helt til hun plutselig fant kondomene. Da stod hun helt stille. Hun så virkelig utilpass ut der hun stod. Hun så seg rundt, antagelig for å sjekke om noen hadde lagt merke til den blå kondompakken som nå lå nederst i handlevogna hennes. Hun rørte seg ikke. Jeg er sikker på at hun undret på hvordan hun skulle gjøre dette så ingen kunne se at hun hadde hatt en pakke kondomer i handlevogna si. Hun var nervøs, på grensen til desperat, og bestemte seg tilslutt for å slenge pakken under tyggishyllene. Jeg stod selvfølgelig og så på fra passelig avstand, og lo. Det er vanskelig å beskrive hvor morsomt det faktisk var, men jeg lover: det var gøy.

Vi tok andre knuter også. Vi tjente blant annet inn nesten to hundre kroner på å synge og danse på torget, og det tok oss bare fem minutter. Jeg vurderer sterkt å bli gatemusikant/underholder, for jeg er blitt overbevist om at dette er et yrke for meg. Jeg synger kanskje ikke så pent, og danser vel noe som kan minne om en eller annen kyllingdans, men det er virkelig et yrke for meg. Det var så gøy at jeg fikk vondt av å smile.>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.