Spisestua vår og fredagskvelden min.>

Her er noen nye bilder fra stua vår. For dere som ikke vet det; jeg og kjæresten min, Kaj, har nettopp kjøpt oss hus. «Nettopp» er for kanskje snart to måneder siden? Det må vel sies å være ganske nettopp, vel?
Vi er fremdeles ikke helt ferdig. Vi har det ikke helt som vi vil enda. Et eksempel på det er vel at de gardinene som hang på stua da vi kjøpte det henger her fremdeles. (!) Vel, dette skal endre seg snart. Gardinene er heldigvis ikke kjempestygge (se bildene.).Da hadde jeg selvfølgelig skifta med en gang, men de skal byttes ut. Jeg lover!
Her er i allefall bildene. Syns det begynner å bli fint. Bare vent til hvordan det skal bli!

jepege
jejejejestuenlitebildet

Fredagskvelden min.
Nå har jeg sett Norske Talenter. Jeg har alltid likt slike program. Da jeg var lita fikk jeg alltid motivasjon til å utvikle «mine» talenter etter et sånt program- synd det ikke var mine talenter jeg prøvde meg på. Jeg prøvde meg selvfølgelig på alt det jeg så på tvn. Jeg skulle bli slangemenneske, superturner, en fantastisk danser. You name it. Jeg skulle bli alt. Jeg løp ivrig ut på plena og satte i gang. En halvtime seinere fant jeg vel ut at det ikke fungerte. Jeg var kanskje ikke født til å bli slangemenneske, superturner eller en fantastisk danser.
I dag gjør jeg ikke sånt. Jeg løper ikke rundt omkring på stua og viser frem mine fantastiske talent. Nå sitter jeg bare her og tenker: hva er mitt talent? Hvorfor har ikke jeg et talent som utmerker seg? Urettferdig… Neida, jeg er ikke bitter for det. Jeg er da vel flink til noe jeg også. Selv om det kanskje ikke er så fantastisk å se på som kustene et slangemenneske, en superturner eller en fantastisk danser kan vise.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.