Nora og Bjørn Inge

For en god stund siden, ringte min gode venninne Nora meg og spurte om jeg kanskje kunne tenke meg å ta bryllupsbildene av henne og Bjørn Inge. Jeg har jo egentlig slutta å ta bilder (annet enn av kidsa for gøy!), så jeg kjente jo selvfølgelig prestasjonsangsten komme direkt. Det var jo en av grunnene til at jeg slutta å jobbe som fotograf. Jeg ble rett og slett alt for stressa i forkant av hver eneste fotografering. Enn om brudeparet ikke blir fornøyde? Det er deres ene dag, man har liksom ikke fler sjanser enn akkurat der og da. Det er ekstremt skremmende! Men, jeg sa selvfølgelig ja til det allikevel, og her er noen av bildene vi tok i helga! Selv om jeg var livredd, kjente jeg at det ga mersmak. Jeg savner å ta bilder av andre enn bare meg selv og mitt. Så, kanskje jeg skal ta opp fotografering litt igjen? Hm. Eller blir prestasjonsangsten for stor? Æsj, det kan hende den blir det, altså.

Uansett; gratulerer så masse til Nora og Bjørn Inge! For et fantastisk fint brudepar, og for et fantastisk fint (og gøy!) bryllup! Takk for en kjempefin helg! Dere er fine! Og nå har dere til og med fått meg til å ville gifte meg…

Del

1 Comment

  1. Anonym
    juni 5, 2024 / 10:21

    Nydelige bilder 😍😍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.