Lately

Mammalivet er fremdeles veldig fantastisk. Bolla vokser i kjempefart, og like før hun ble 8 uker, veide hun hele 6390 gram. Jeg fullammer, og det ser hun visst ut til å like. Fnis. For å være helt ærlig, har jeg vært litt «bekymra» for at hun legger på seg for mye. At hun blir for stor for fort, liksom. Hodet mitt er jo til tider litt slitsomt, og jeg får sånne rare, kjipe og slitsomme hang ups. I det siste har det vært på veldig overfladiske ting. Både på mitt eget utseende og min egen vekt, men også på Tomines vekt. Vokser hun for fort, blir hun en kjempebaby, tenker andre at hun er feit? Det er vanskelig å forklare det, og jeg vet jo at det stresset og de bekymringene er totalt meningsløse og dumme, men jeg har ikke klart å slippe det helt. Misforstå meg ikke. Jeg har vært totalt oppslukt av henne fra dag 1, og jeg har alltid ment at hun er vakrest i verden. Det har bare vært en frykt der for at de følelsene skulle endre seg. At jeg skulle miste de følelsene som alle foreldre automatisk skal ha for babyene sine.

Nå har de tankene endelig sluppet taket litt. Det stresset har gitt seg for en stund. Jeg har jo verdens fineste, friskeste jentebaby, og hun vokser da akkurat som hun skal! Hun er helt magisk, og det er hverdagen og. Virkelig! Og det skal så absolutt ikke endre seg. Jeg har det veldig, veldig bra for tiden – selv om hodet til tider er litt slitsomt.

Det går mer i Instagram enn blogg for tiden, fordi det er enklere og tar mindre tid. Så, følg meg veldig gjerne @dreakarlsen, da blir jeg glad!

Del

4 Kommentarer

 1. Sigrid
  januar 27, 2020 / 18:54

  Haha, da jeg var to år gitt låra rett ned i skoa og jeg var bra rund. Bestemor ville slanke meg, men mamma mente jeg ville vokse det av meg og hørte ikke på «det tullet». Godt var det for jeg lå på 95 prosentil på høyde hele oppveksten og var tynn som en strek fra 8 – 16. Det er jo FLOTT at hun spiser godt, at ammingen går bra og at hun er en sunn og frisk baby!

  • Drea
   Forfatter
   januar 27, 2020 / 19:17

   Ja, ikke sant! Det er jo ikke sånn at tjukke babyer er noe negativt! Babyer er jo ikke overvektige – de er bare bollete, haha! :D Men, så er jo hjernen litt teit i blant, og man blir liksom stressa og bekymra for teite ting. Heldigvis kjenner jeg det gir slipp nå – endelig. Så nå tar jeg det helt med ro! Tomine er akkurat som hun skal være! <3

 2. Anonym
  mars 24, 2020 / 21:55

  Hvordan går det med deg?

 3. mars 28, 2020 / 16:58

  Hun er så nydelig! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.