Tomine, five days old

I dag tok jeg noen bilder av lillejenta. Jeg ble litt raskt sliten da, så vi kjører på med en ny session imorra! Men her er i alle fall ett av bildene. Jeg er så forelska! Vakkerjenta mi. Jeg gleder meg til å ta fler bilder av henne! I mange, mange år fremover! Tihi. Og til helga skal jeg ta noen fine bilder av begge jentene mine sammen. Vilja kommer i morra ettermiddag, og det blir så kos! Skal prøve å snike med Bosse på noen av bildene også, haha! Han var veldig interessert i hva som foregikk i dag i alle fall, og snuten hans ble med på fler av bildene. Han skulle snuse og lukte på babyen, nemlig. Og det må han jo få lov til! Da vi først kom hjem med Tomine, så var han både nysgjerrig og litt skeptisk. Han lukta på henne, logra litt, og så løp han vekk. Han har blitt tøffere nå, og er fremdeles veldig nysgjerrig. Han blir selvfølgelig overøst med kos og oppmerksomhet han også altså, så han blir så absolutt ikke glemt! Men det er nok litt rart for han å bli storebror allikevel. Han er jo litt mammadalt, men nå må han dele oppmerksomheten. Haha! Men det ser ut til å gå helt utmerket, det også. Fin gjeng! ♥

Del

2 Kommentarer

  1. november 27, 2019 / 22:54

    NYYYDELIG DREA!
    Hun og Vilja er heldig som har deg som Mamma<3

  2. Mokkimokki
    november 30, 2019 / 08:14

    Ååå ser ut som hun drømmer noe kjempefint :) Gratulerer så myre med den lille :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.