Kveldstur

Bosse i solnedgang. I kveld satt jeg i sofaen, kjeda meg omtrent i hjel, hadde akkurat slengt på et strøk med selvbruning, da Tonje sendte en melding og spurte om jeg ble med å gå en tur. Jeg hadde jo akkurat gått en ettermiddagstur med Bosse, men siden jeg bare satt her uansett, skylte jeg av selvbruninga og ble med på kveldstur. Og det ble så kos! Det var solnedgang, herlig vær og nydelig badetemperatur. Bosse lå på land, jeg og Tonje plaska i vannet og sladra om livet til sola gikk ned bak trærne. Skikkelig idyll. Det er digg med sommer, men jeg må virkelig innrømme at for preggo-meg er det digg at temperaturen ikke lenger lukter på 30-tallet. Sånn som i dag passer meg helt utmerket! Haha! God natt, alle!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.