Hverdag

Bosse og jeg på tur, selv om Bosse virkelig ikke har tid til å bli tatt bilder av. Utålmodig, vil helst bare løpe rundt og snuse på alt som er å snuse på. Han er litt sær. Ute på tur så er han i sin egen verden, han er ikke akkurat den som gidder å bry seg mest om hva jeg sier, selv om han heldigvis ikke stikker av eller nekter å høre når han slippes løs. Han hører etter, bare ikke alltid med en gang, haha! Det er vel litt typisk chow å være sånn. Herlig er han i alle fall, og jeg elsker å gå tur med ham! Ha en fin dag, alle.

Del

1 Comment

  1. juni 4, 2019 / 00:46

    Kjempefine bilder :D Bosse ser jo så søt ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.