Tips til alle oss med brede føtter

Det er ikke alle som er født med slanke, smale føtter. Jeg er en av de med bred og høy rist, bred fot og … ja, jeg har ikke akkurat små og søte føtter, da. Jeg bruker størrelse 39/40, og selv om mange sko passer i lengden, så er det ofte sånn at jeg har for bred fot for dem. Det er jo litt kjedelig å kun gå i sneakers hele tiden, men det har liksom alltid vært det letteste. De passer i alle fall! Men, nå har jeg et annet tips til dere som er i mine sko, for å bruke en passende metafor. Om du søker på «wide fit» på Asos (eller trykker her), så får du mange fine, kule og elegante sko i en litt bredere fasong! Yay! Jeg kjøpte disse, og syns de er knallkule. Litt spissere mot tærne enn jeg kanskje liker og er vant til, men jeg er sikker på at de blir dritkule med rett antrekk! Jeg har lyst til å gå amok og kjøpe masse sko, og det har jeg egentlig aldri hatt før – for det har vært så begrenset hva jeg har orka å ta sjansen på av type sko tidligere. Vær så god! Hugs.

Del

6 Kommentarer

 1. mars 20, 2019 / 19:49

  Så dumt det var bare for dere med brede føtter, jeg har veldig smale :P de var jo kjempefine!

  • Drea
   Forfatter
   mars 20, 2019 / 20:03

   De har de samme skoene for smale og, altså! Det er bare å gå inn på shoes på asos! :) De har selvfølgelig FLER sko til smale føtter! ;)

 2. Anonym
  mars 21, 2019 / 21:00

  Brasilianske Piccadilly shoes har noe av det samme. Superbehagelige jobbsko. Sapatos fører blant annet dette merket i Norge.

  • Drea
   Forfatter
   mars 21, 2019 / 23:38

   Ah, takk for tips! :D

 3. mars 24, 2019 / 22:18

  Jeg har også brede føtter, så takk for tips! ? Tøffe sko!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.