The classic camel coat

Vinterjakka mi, som forøvrig er skikkelig stygg, har gått i oppløsning, og en stund nå har jeg vært på utkikk etter en kåpe i fargen camel, men jeg har ikke vært i nærheten av å finne en slik som jeg har sett for meg. Ikke før jeg falt innom The Curated og fant denne! Den ser akkurat ut som jeg så for meg, så jeg håper den er like fin i virkeligheten! Den koster jo litt, men en slik kåpe har man jo i mange år. Investering, eller hva? Jeg krysser i alle fall fingrene for at den er fin og at den passer!

Del

4 Kommentarer

 1. mars 14, 2019 / 15:07

  Veldig veldig fin kåpe! Digget den :D

  • Drea
   Forfatter
   mars 14, 2019 / 15:43

   Enig, den ser dritfin ut! :D

 2. Katrine
  mars 21, 2019 / 20:33

  Har du fått kåpen? Spent på om du traff rett med str. Jeg skal også kjøpe, men går for den andre modellen :)

  • Drea
   Forfatter
   mars 21, 2019 / 23:38

   Ikke fått den enda, er også veldig spent på om jeg treffer med størrelsen! Aner jo ikke hvordan de er. :b Gikk for en medium! Håper det blir bra! Iiiik!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.