Lunsjdate

Er det noe vi egentlig ikke er så flinke til, så er det å gjøre ting sammen utenfor huset. Haha, vi sitter liksom alltid hjemme i sofaen og enten ser tv-serie eller spiller poker, vi. Det er liksom standarden, og jeg tror det er viktig å gjøre andre ting i et forhold og. Det er rart, men det er nesten litt annerledes å se hverandre utenfor huset. Man ser på hverandre på en annen måte, kanskje? Derfor sa jeg i går til Vegard at vi snart må gjøre ting sammen igjen, noe annet enn det vi alltid gjør. Så i dag ble det en lunsj på Søstrene Karlsen på oss. (Fiskesuppa der er så god!) Det er da en fin start på både det å gjøre ting sammen OG på denne lørdagen! Toppen jeg har på meg kjøpte jeg forresten for 59 kroner på salg på Cubus. Jeg syns den var litt fin, jeg!

Etter lunsjen dro vi på bursdagsfeiring til Vegard sin sønn. Jeg skulle egentlig på barnebursdag til Vilja i dag, for hun fylte jo TI ÅR i går! Dessverre var det sykdom der i huset, så bursdagen ble utsatt, og da ble jeg med Vegard på barnebursdag i stedet. Nå er jeg hjemme, og er egentlig så sjukt klar for ullundertøy, pledd og sofa, men Bosse trenger vel også en tur snart. Misforstå meg ikke, jeg elsker Bosse og syns som regel det bare er godt å komme seg ut på tur, men akkurat i dag hadde det vært godt å slippe … Det blir vel litt godt når jeg først kommer meg ut, tenker jeg. Det gjør som regel det! Hugs.

Del

1 Comment

  1. Frida
    februar 12, 2019 / 20:32

    Så koselig! Jeg har til gode å besøke Søstrene Karlsen etter at jeg flyttet til Trondheim, men det ser skikkelig fint ut der!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.