Puma treningsbody

Det ble bare dårlige mobilbilder i dag, men jeg må bare vise den nye treningsbodyen min fra Puma! Den var på halv pris på Louds, så da måtte jeg slå til! Den er jo så fiiiiiin! Ah, jeg er litt sint på meg selv for at jeg ikke tok med kameraet og tok ordentlige bilder av den, men det er vel kanskje ikke bare jeg som syns det er superkleint å ta med kamera på treningssenter, eller? Haha! Jeg får ta noen fine bilder senere i stedet. Men, er den ikke fin!? Anyways, jeg og søstersen kom oss endelig på trening sammen igjen, og nå ligger vi begge to i sofaen helt ferdige. Det er tungt å gå, for å si det mildt … haha! Det er så godt å ha en søster å trene sammen med, og komme hjem fra trening å føle seg ordentlig sliten. Forhåpentligvis ser jeg fremgang etterhvert og! Hugs.

Del

3 Kommentarer

 1. Therese
  januar 29, 2019 / 20:09

  Hei Drea!
  Du er så ekte, sporty og nydelig!

  For ei god stund siden kom du med noen boktips ift det å skrive selv, men jeg finner
  det ikke igjen!
  Kan du hjelpe meg?

  Mvh, Therese

 2. Therese
  januar 30, 2019 / 20:23

  Tusen takk, det var akkurat dette innlegget jeg så etter!

  Ha en fortsatt fin uke, Drea! Jeg gleder meg til neste oppdatering ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.