Motivated

Jeg hadde egentlig tenkt å bare være hjemme i kveld, siden jeg har blitt skikkelig forkjøla med vond hals og vonde ører, men så fikk jeg treningsmotivasjonen over meg da jeg planla morgendagens treningsøkt, og derfor måtte jeg ta turen dit i dag og. Siden morgendagens økt er ei knallhard økt for bein og rumpe, ble det rygg og triceps nå. Triceps skal trenes til det nesten ikke er mulig å vaske håret etterpå, ikke sant? Haha, det ble resultatet her i alle fall, jeg måtte bøye hodet for å massere inn sjampoen. No joke … er jeg tilbake i sofaen, og nå føles det så mye bedre å sitte her og se gamle sesonger av Greys Anatomy. Samvittigheten er bedre, kroppen er sliten og humøret bedre. Jeg har alltid blitt så lei av alt det der maset om søvn, trening og mat i dårlige perioder, men det er jo en grunn til at det gjentas i det uendelige. Det fungerer jo. Og jeg gleder meg til i morgen, kun på grunn av treningsøkta jeg har planlagt! Det føles bra. Forhåpentligvis blir jeg fit som faen etterhvert og …

Del

2 Kommentarer

 1. januar 11, 2019 / 00:42

  Fy søren, trente i dag som du er forkjøla og all ting? du er sterk og sta! :p Men husk det er lov å puste litt og lytte til kroppen noen ganger. Hvis du har vond/sår hals så hjelper det veldig å drikke te med ingefær, men det viste du kanskje. He-he. Ønsker deg en fin helg som er i vente <3

  • Drea
   Forfatter
   januar 12, 2019 / 17:30

   Burde nok latt være, er i verre form nå. :b

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.