Burpee-challenge!

Det er jo januar, og det betyr jo overfylte treningsentre og mange nyttårsforsett som går på trening og vekt. Og det er egentlig helt greit. Altså, det er ikke uvanlig å sitte hjemme i sofaen og tenke «imorra skal jeg begynne! Da skal jeg på trening». Jeg har sagt det lenge selv nå, at jeg skal bli sprek igjen – slik jeg var før! Fitness-Drea, liksom. Hun skal opp og frem! Men så har det blitt mange ord og lite handling, fordi motivasjonen kommer og går. Fordi det er tungt å komme i gang. Fordi det ikke frister å treffe folk. Fordi det er mye mer komfortabelt å sitte hjemme, uten å måtte slite seg ut – hverken fysisk eller psykisk. Og det er helt greit! Det er ikke flaut å starte året med et løfte til seg selv om å trene mer, bli sprekere, og holde seg i form. Det er da helt supert, er det ikke?! Tommel opp til alle oss som ønsker å starte året litt sprekt!

Jeg er mer motivert enn på lenge, og i dag har jeg og søstersen planlagt morgendagens trening for bein og rumpe. Siden vi skal på treningsenteret sammen i morgen, orka jeg ikke dra dit i dag, men i stedet tok jeg ei lita økt her hjemme på stua. Jeg har lagt min elsk på øvelsen burpees, og da jeg fant denne burpee-challengen, ble jeg skikkelig glad! For det er fremdeles ikke hver dag jeg takler et overfylt treningssenter, og det er dessuten ikke nødvendig å dra dit hver dag heller, og da er burpees helt supert! Man trenger ikke allverden til plass å gjøre det på, og man blir virkelig sjukt sliten. Så nå er jeg skikkelig motivert for denne burpee-challengen! Burpees hver dag! På forhånd beklager til de som bor under leiligheten vår … Haha!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.