Sommerferien i boks

I går bestilte jeg og Vegard sommerferie! Vegard fikk jo gavekort på ganske mange penger til 40-årsgave i fjor, og jeg er jo så heldig at jeg får bli med på ferien. (Takk, kjære!) Nå er det jo nesten ordentlig sydenvarme her i Trondheim og, så! Det er ordentlig deilig vær i dag, og Vegard ordna frokost ute i bakgården og greier. Luksus! Snill kjæreste jeg har, thats for sure.

Del

4 Kommentarer

 1. mai 9, 2018 / 20:28

  Så härligt med lov! :D

 2. mai 11, 2018 / 10:02

  Herlig! Jeg har selv vært heldig nok å få være med kjæresten på turer han har fått (for jeg gav de til han haha! Han hadde aldri noe valg…)

 3. Anja
  mai 29, 2018 / 09:15

  Herregud!! Jeg kom over bloggen din på sophie elise sin blogg, og hadde helt glemt at jeg leste deg fast hver eneste dag for noen år siden. Synes bilde av deg så kjent ut, og når jeg så bilde av Vilja (som for øvrig er det fineste navnet jeg vet) kjente jeg dere igjen! Jeg var fast følger de første årene til Vilja og så glad jeg kom over bloggen din igjen!!

  • Drea
   Forfatter
   juni 1, 2018 / 13:50

   Åh, så kos! :D <3 Vilja er det mange som husker, hihi! Hun har jo blitt så stor nå! Enn at jeg har blogga så lenge. :O Iiiik. Bloggdinosaur! Haha, vel, jeg håper du vil følge meg videre i alle fall! :D Klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.