Etter alt kommer noe

Det blir bedre. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har blitt fortalt akkurat det, men ikke klart å tro på det. Du aner ikke hvordan det er for meg. Du vet ikke hva jeg tenker. Du vet ikke hvordan det føles. Jeg ble sint og irritert; vedkommende kunne vel ikke ha hatt det like ille som jeg har hatt, noen gang. Men jo. Visst faen hadde de rett, alle de som sa at det faktisk blir bedre. Alt forblir ikke mørkt og jævlig for alltid, selv om det kan virke sånn der og da, når man står midt i det.

I dag tenker jeg på alle de som nå er der hvor jeg var før. Som har det vanskelig, som ikke ser noen annen løsning i livet enn ut av det. Som blir sinte på alle som sier at det blir bedre. Jeg vet hvor vondt det er, jeg vet hvor ekstremt utmattende og jævlig det er. Hvordan det overskygger alt annet. Men jeg må allikevel si det jeg hatet at andre sa til meg; det blir bedre. Det er aldri for sent å gi opp. Ikke gi opp akkurat i dag. Vent en måned eller to. Vent fire. Vent og se om det faktisk blir bedre. Og om det aldri blir det, så er det aldri for sent å gi opp. Når man først gir opp derimot, da er det for sent å snu. For sent å gå tilbake. For sent å se at det snur. Jeg er så glad for at jeg ikke gikk glipp av det, at jeg ikke gikk glipp av å leve videre. Etter alt kommer noe, og noe er bedre enn ingenting. Noe kan faktisk bli noe veldig, veldig bra og. Jeg er takknemlig og glad for at jeg nå er en av disse idiotene som sier det blir bedre.

Del

5 Kommentarer

 1. Sandra G
  april 19, 2018 / 14:18

  Er det lov å si «I told you si»? ;) Godt å høre at du også fikk erfare dette!

  • Drea
   Forfatter
   april 19, 2018 / 14:22

   Ja, ikke sant! <3 Det er synd det er så vanskelig å tro på. Håper jeg husker det om jeg får en sykt tung nedtur igjen en gang!

 2. Anonym
  april 19, 2018 / 15:31

  ❤️

 3. april 20, 2018 / 13:58

  Kjenner meg så mye igjen her. Det er akkurat slik jeg føler det selv nå, etter min livs tyngste periode som jeg var sikker på at jeg aldri kom til å komme meg ut av. Trodde jo at det var virkeligheten. Det var det heldigvis ikke og jeg er så takknemlig for å nå få sitte på den riktige siden av det hele og kjenne på hvor godt det virkelige livet er. Der man ikke lever under en evig tung, mørk sky. Glad for at det går bedre med deg også. Har vært fint å følge deg gjennom tiden jeg virkelig hadde det fælt og nå er det godt å lese det du deler, siden begge har kommet seg opp og fram igjen. Heia deg!

  • Drea
   Forfatter
   april 20, 2018 / 14:13

   Så godt å høre at du har kommet ut av det! For ja, det er virkelig altoppslukende når det står på. Og det kan jo vare så lenge, da er det ikke lett å tro at det noen gang skal bli bedre. Heldigvis blir det som regel det – selv om det tar tid – for de aller, aller fleste! <3
   Heia deg! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.