Dette er så stort for meg

Da jeg var barn, var jeg en skikkelig lesehest. Med briller og alt. Jeg elsket å lese! En gang ble jeg faktisk til og med låst inne på biblioteket! Jeg satt i en krok og leste i en bok, og forsvant så inn i handlingen at jeg ikke la merke til at bibliotekaren var i ferd med å stenge. Plutselig ble lyset slått av, døren lukket og låst, og der satt jeg og følte meg som en forskremt kriminell, som jo var på feil side av den låste døra.

Når jeg ble stor skulle jeg bli forfatter. Jeg skulle selvfølgelig også bli både dyrlege og lærer og, men i stedet ble jeg … tja, først ble jeg mor, deretter ble jeg psykiatrisk pasient. Ja, det gikk jo faktisk så langt at det ble yrket mitt, nesten, det å være syk, innlagt og ute av stand til å ta vare på meg selv og andre. Jeg ble ikke lærer eller dyrlege. Men en drøm levde videre, selv gjennom alle disse årene med psykisk sykdom. Forfatterdrømmen. Den levde. Om ikke hele tiden, så var den der allikevel, gjemt og glemt, men ikke tapt. Og i dag, dere. I dag gikk den drømmen i oppfyllelse! Jeg kan faktisk kalle meg forfatter, for det stod det nemlig svart på hvitt på papiret jeg skrev under på i dag. Under der jeg skulle skrive navnet mitt, stod det «forfatter». I dag, dere, skrev jeg under en avtale om utgivelse av Psykehus, som vil si at boken min blir utgitt på Spartacus Forlag til høsten! Følelsen jeg sitter med i dag er vanskelig å beskrive. Alle disse vonde, kjipe, meningsløse årene føles ikke lenger like meningsløse. De brukes til noe. Jeg får til noe. Jeg fullfører noe. Åh, jeg er så glad, og jeg håper selvfølgelig dere vil kjøpe og lese boken når den kommer!

Del

12 Kommentarer

 1. april 17, 2018 / 20:35

  Ja, skal rydde plass på Kindlen min!

 2. april 17, 2018 / 20:55

  Ååå herregud Drea!!! Gratulerer så mye!! :D Gleder meg til å lese boken din <3

 3. Elisabeth
  april 17, 2018 / 22:06

  Ååå, endelig! gratulerer så masse!?

 4. Lillian Ervik
  april 17, 2018 / 22:33

  Gratulerer, Drea. Selvfølgelig skal jeg kjøpe og lese boka di ?

 5. Mamma
  april 18, 2018 / 00:03

  ❤️❤️etter alt kommer noe – det snur til det beste❤️❤️

 6. Karin Normann
  april 18, 2018 / 12:50

  Skønne Drea. Så er det tid for en slags genfødsel, en byrde er lagt, en fortid er gemt ned i en – endnu lukket bog, en biografi ud mod verden er på vej….en fremtid foran dig ser ud til at være meget mere solrig, balancen er stærkere, og du er modnet. Nu kommer en alder, som gerne skulle blive fuld af nye vindinger og balancer, hvor du kan “bruge din viden og erfaringer – fra et hårdt kapitel af dit liv”, som enhver gerne ville have været foruden…. Kæmpe klem fra mig, og god vind videre fra Karin Normann.

 7. Sigrid
  april 18, 2018 / 16:38

  Gratulerer! Dette har jeg ventet lenge på (og regnet med ;) HURRA HURRA HURRA!

 8. Renate
  april 18, 2018 / 18:57

  ??????

 9. Bjørg S
  april 19, 2018 / 00:23

  Wow! Så flott!!! Gratulerer <3

 10. Lisa
  april 19, 2018 / 22:51

  Kommer til å kjøpe den?

 11. Drea
  Forfatter
  april 21, 2018 / 17:27

  Takk, alle sammen! :D SÅ glad for alle som sier at de skal kjøpe den! Det varmer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.