A happy face

Tenk at jeg i fjor på denne tiden ikke en gang klarte å ta vare på meg selv. Tenk at jeg nå virkelig gjør det, at jeg endelig tar vare på meg selv, mer og bedre enn på lenge. Tenk at jeg nå også tar vare på et kjæresteforhold. Tenk at jeg nå også tar vare på en valp! Tenk at jeg ikke lenger føler meg som en håpløs mor. Herregud, så glad jeg er for at så mye er forandret. Jeg trodde ikke det var mulig, jeg. Men her er jeg. Friskere og gladere enn på veldig, veldig lenge.

Del

3 Kommentarer

 1. Bjørg S
  april 8, 2018 / 00:18

  Jeg mistet aldri troen på det <3 Godt å lese det du skriver nå, Drea :-)

 2. april 8, 2018 / 09:05

  Så flott å høre at du har det bedre.

 3. april 9, 2018 / 09:33

  Så fantastisk å lese. Ønsker deg alt godt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.