A better life

For tiden føler jeg virkelig at ting faller på plass. Mer og mer. Jeg liker livet mitt, og jeg tenker mye på hva jeg kan få ut av det videre. Tenk hvor stor forskjell det er i livet mitt fra i fjor på denne tiden. Det er så utrolig stor forskjell! Nå er jeg på vei ut fra et liv med mye sykdom. I fjor følte jeg at jeg bare gravde meg dypere og dypere ned, at det bare ble verre og verre, og jeg trodde jeg aldri skulle kunne komme meg ut av det. Nå har jeg en helt super samboer, jeg har fått meg deltidsjobb, jeg koser meg med Vilja annenhver helg, jeg skriver, og jeg har fått tilbake mål og planer for fremtiden. Jeg føler meg faktisk litt ambisiøs igjen, og den følelsen har jeg ikke hatt siden før jeg droppa ut av fotofagskolen etter høsten 2015.

Jeg får høre at jeg er resurssterk og intelligent. Jeg blir alltid så flau når noen sier sånne fine ord om meg, for jeg har i så lang tid mislikt meg selv så sterkt at jeg ikke har vært i nærheten av å tenke så fine ord om meg selv. Jeg har i bunn og grunn kun tenkt negative ting. Før ble jeg nesten litt sint om noen sa sånt til meg; de trengte da ikke lyve til meg for å få meg til å føle meg bedre! Nå tar jeg det til meg, og føler en sterk trang til å bevise at de har rett. Jeg føler en sterk trang til å gjøre noe, til å klare noe, og til å vise at jeg ikke lenger er den udugelige, syke pasienten jeg så lenge følte meg som.

Selvfølgelig er ting vanskelig i blant nå og. Jeg føler jeg må si det, for jeg liker ikke å lyve, og jeg liker ikke å rosamale. Jeg gjør fremdeles dårlige, destruktive valg til tider. Jeg får fremdeles panikkanfall, sliter med angst, får tunge tanker og har dårlige dager, men det er jeg forberedt på å leve med. Poenget er at det er så ufattelig deilig å føle at ting går oppover igjen, og ikke motsatt. Og jeg både håper og tror at det bare skal bli enda bedre i tiden fremover. ♥

Del

6 Kommentarer

 1. februar 12, 2018 / 23:03

  Virker som ting skal gå din vei :D Kjempeflott innlegg, elsker hvordan du ordlegger deg! And you style, girl! Daymn! Nice!

 2. februar 13, 2018 / 14:15

  Åh så bra, det må være deilig å føle at det går oppover igjen! :)

 3. Bjørg S
  februar 15, 2018 / 00:11

  Jeg har hele tida hatt trua på at du skulle få livsgleden, og livet, tilbake :-) Og husk at de fleste (?) av oss har tunge dager innimellom. Det er noe som hører med det også. Gled deg over de gode dagene :-)

  • Drea
   Forfatter
   februar 15, 2018 / 09:27

   Tunge dager har jeg aldri vært redd. Ikke vanlig tunge dager. :) Det har jeg aldri hatt problemer med å takle.

   • Bjørg S
    februar 16, 2018 / 01:48

    Jeg ordla meg litt feil. Vet at du har slitt med mer enn «vanlige» tunge dager, Drea <3

    • Drea
     Forfatter
     februar 17, 2018 / 02:10

     Var ikke ment sånn heller, altså! :D Men tunge dager i blant er jeg veldig innstilt på å takle! Tunge dager må man tåle! :) <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.