A photograph

Jeg la ikke merke til at jeg var tom for medisinen min før jeg skulle legge meg, og da var det for seint å finne et åpent apotek, så nå sitter jeg i sofaen, klokka er elleve minutter over sju og jeg har fremdeles ikke sovet. Trenger visst den derre medisinen for å få sove for tiden. Teller ned nå, til apoteket åpner, så jeg kan få litt søvn. Som jeg hater å ikke sovne, selv om jeg er stuptrøtt. Jeg er jo trøtt, og jeg vil jo sove, men jeg finner liksom ikke roen, øynene klarer ikke å holde seg igjen, kroppen klarer ikke ligge stille. Dermed, i mens; gamle bilder redigeres i photoshop. Jeg har forresten blitt blond, selv om bildet over er fra en tid tilbake, og kun er en parykk. Skal prøve å få tatt litt bilder av håret når det har blitt lyst ute. Gud, så upraktisk det er å være våken på feil side av døgnet.

Del

4 Kommentarer

 1. januar 26, 2018 / 07:50

  Huff, det virker utrolig kjipt å ikke få sove. Jeg er så utrolig heldig (bankibordet) at jeg sovner nesten med en gang hodet er lagt på puta. Det er ufattelig luksus, men jeg klarer på den andre siden ikke å være lenge våken på kvelden/sove lenge. Vet det høres ut som et luksusproblem, og det er det vel også…

  • Drea
   Forfatter
   januar 26, 2018 / 08:53

   Haha, det hørtes i grunn litt kjedelig ut det og da! :b Jeg har vært våken i 22 timer nå, og nå er jeg ikke lenger trøtt en gang. Heldigvis åpner apoteket om syv minutter, så da blir det vel litt søvn snart allikevel! :b

 2. januar 26, 2018 / 09:17

  Æsj, vet hva du snakker om. Er helt avhengig av å få noe å hjelpe meg med for å sove jeg også. Det er så dritt, når hodet ikke klarer å gi seg selv fred til å sove. Er stuptrøtt, tung i kroppen, legger seg ned og så jobbber hodet så fort at øynene ikke orker å være lukket engang…Håper du får en fin dag likevel og at du får en god natts søvn når den nye natta kommer sigende igjen.

  • Drea
   Forfatter
   januar 26, 2018 / 09:56

   Ja, ikke sant! Akkurat sånn er det. Man ER trøtt og sliten, men verken hodet eller kroppen finner ro. Bleh. Men, nå har jeg vært på apoteket, så nå er jeg klar for å sove noen timer! Skal heldigvis på jobb fra 22-03 i natt, så det gjør ikke så mye at jeg snur litt på døgnet. :b

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.