Stjerna

Vilja-helg! Denne skapningen altså, hun er bare  morsom! Dere som har fulgt bloggen i mange år har jo så og si sett Vilja vokse opp, og jeg tror de fleste kan være enige med meg i at Vilja alltid har hatt stor humor. Hun skjønte tidlig ironi og sarkasme, og det har ikke dabbet av de siste årene, for å si det sånn … Haha! Hun er ei stjerne, rett og slett. Det er ikke mange som får meg til å le som hun gjør, som for eksempel i dag, da hun holdt show på gata midt i sentrum og danset krabbedansen. For en entertainer! Nå skal jeg slappe av litt på sofaen med Vegard før jeg skal lade kreftene for en dag i pirbadet i morgen. Denne stjerna er ikke så glad i å sove lenge på morgenen, det er i alle fall sikkert … Hugs!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.