Året 2017 – del 2

I mai møtte jeg Vegard … Nei, vent, Vegard hadde jeg jo møtt før mai, men det var i mai vi ble ordentlig kjent, som etterhvert (les: ganske raskt) utvikla seg til å bli kjæresterier! Haha! ♥

Så dro jeg og Vilja på bobilferie med mamma og mannen hennes! Vi var i Danmark, Tyskland, Kroatia og Italia. Det var en utrolig fin ferietur som jeg aldri kommer til å glemme (takk, mamma og Brynjulf!), men jeg må samtidig innrømme at jeg savna Vegard sjukt mye. Vi hadde jo akkurat blitt sammen, jo…

Så ble det august og jeg og Vegard flytta sammen midt i sentrum. Joda, det gikk ganske så raskt, men det var mest praktisk, og jeg hadde uansett ikke kommet til å vært hjemme på Byåsen noe særlig. Så, det føltes både best og helt rett! Angrer ikke et sekund i dag heller, for å si det mildt.

Jeg og  Nora tok et par supre treningsøkter sammen!

Og jeg tok fler selfies. Haha! Det var egentlig alt jeg gadd å ta med i del 2 av oppsummeringa av året det. Alt i alt et veldig bra år, så er det selvfølgelig lov å håpe at 2018 blir enda bedre, vel? Hugs!

Del

2 Kommentarer

 1. Anonym
  januar 7, 2018 / 12:09

  ????❤️

  • Anonym
   januar 7, 2018 / 12:10

   Mamma tenker jeg! Ikke anonym! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.