Bling studio

I dag var jeg hos Marte på Bling Studio og fikk fiksa vipper og bryn! Jeg føler meg skikkelig ufresh for tiden, så da gjør det ekstra godt med sånne dager. Jeg driver jo og får håret mitt lysere, så nå er det midt i prosessen. Det er mye lysere i etterveksten, og resten av håret har en dritkjedelig farge. Haha! Huff. Føler meg ikke særlig fin, men håper det kan bli bra til slutt. Hvis ikke får jeg bare heise det hvite flagget og farge det mørkt igjen. Mørkebrunt vet jeg jo at jeg liker. Men anyways! Vippene og brynene er i alle fall fine nå, og det er digg! Nå skal jeg se litt mer på poker-NM fra Gardermoen (som jeg egentlig skulle på selv, men som jeg måtte avlyse på grunn av vekterkurset i helga) og redigere litt bilder som jeg må få gjort unna. Hugs!

Del

4 Kommentarer

 1. november 23, 2017 / 19:13

  Hun må være utrolig flink. Brynene dine ble kjempefine :D Å gjøre noe slikt med seg selv hjelper mye på selvtilitten, godt å freshe seg opp litt da ja! Selv er jeg avhengi å fikse brynene mine nesten hver fjerde måned , hoho. Sykt va det gjør med hele ansiktet! :) Ønsker deg en god Torsdag videre Drea <3

 2. november 23, 2017 / 21:37

  Fineste Drea ❤️

  • Drea
   Forfatter
   november 24, 2017 / 01:03

   Fineste og flinkeste Marte! :D <3

 3. Bjørg S
  november 24, 2017 / 01:04

  Dritkjedelig farge på håret? Tror det er sånn (ca) mitt er også, uten at jeg har farget eller bleket eller gjort noe som helst med det på 3,5 år (bare klippet). Og jeg er fornøyd med at håret mitt fremdeles HAR farge (altså ikke blitt grå) ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.