Høst

Er det rart jeg liker høst? Høsten er vakker. Jeg har hatt et fint døgn med Vilja, men nå er hun hjemme hos pappaen igjen, og jeg sitter hjemme i sofaen og vurderer om jeg skal legge meg allerede nå klokka åtte. Jeg har sovet så dårlig i det siste, så jeg er stuptrøtt. Ulempen er jo om jeg våkner rundt klokka elleve-tolv og er lysvåken, da. Så jeg burde kanskje holde meg våken litt til. Det aller største problemet er ikke at jeg er grisetrøtt (selv om jeg er det og), men at Vegard er på jobb, så jeg er alene hjemme! Haha, jeg har blitt en sånn som ikke liker å være alene lenger, jeg. Er det sånn man blir så fort man blir samboer..? Haha! Jaja, jeg tror jeg går for en god, varm dusj, deretter en kopp te og en bok. Lørdagskvelden sin det. ♥

Del

3 Kommentarer

 1. november 22, 2017 / 17:13

  Jeg elsker høst og savner den allerede! Kjempeflotte bilder, likte godt portrett bildet ditt!

  • Drea
   Forfatter
   november 23, 2017 / 17:31

   Enig, høst er digg! Takk :D

 2. november 25, 2017 / 18:34

  Så flotte bilder, du er dyktig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.