Bare fordi det gjør meg glad

Haha, ville bare poste dette søte bildet av meg og Vegard. Bare for at det gjør meg glad. Jeg hadde en bra dag i går, og jeg har en bra dag i dag. Jeg jobber mye med manuset for tiden, og i går var jeg virkelig in the zone. Jeg gjorde om på hele starten i manuset! Jeg oppdaget at det ikke var særlig bra i det hele tatt, haha. Det trengte en oppdatering. Det er kanskje ikke så rart, det er jo faktisk fire år siden jeg skreiv det! Jeg ble i alle fall mye mer fornøyd etter litt jobbing i går, og nå skal jeg sette meg i sofakroken med macen i fanget og kose meg med å skrive. At jeg har fått to avslag fra to forlag påvirker ikke motivasjonen negativt. Heller tvert i mot! Jeg skal vise dem. Det må også nevnes at jeg fikk skryt, da. De mente jeg skreiv godt og den ene av dem skreiv at hun leste manuset med stor interesse, men at markedet for slike bøker er litt vanskelig. Jeg tror jo det finnes et marked der ute for slike bøker. Jeg håper i alle fall det! For bok skal det bli uansett, enten et forlag blir med på laget eller ei. Hugs.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.