Some color

Ah, fine farger. Gamle bilder, og jeg angrer fremdeles hardt på at jeg ikke kjøpte det skjørtet der. Det er så fint! Jeg ligger på sofaen i leiligheten og drømmer meg bort i fine fargebilder og masse tatoverings-inspo, og gleder meg til den dagen jeg har råd til å ta enda en. Kroppen trenger mer blekk! No joke. Hugs.

Del

1 Comment

  1. oktober 3, 2017 / 16:53

    Så herlige farger. Det første bildet var drømmende nydelig. Bestilte meg ny tatoveringstime i går jeg. Forelsket nok til å ta en kjærlighetstatovering på ribbenet, hjelp. Kjærlighet ass…

    Håper du har en fin dag i dag. Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.