Bloggtips?

God dag! Haha, jeg må le av meg selv. Lover meg selv å bli flinkere til å ta fine bilder (med speilreflekskameraet), men så er jeg direkt på et innlegg med to snapselfies, liksom. Jaaaja. Sånn gikk deeeeet. Neida. Jeg skal bli flinkere, problemet er bare at jeg har tatt skikkelig helg i dag, og ikke har gjort annet enn å sove lenge og sitte i sofaen. Produktivt.

Men ja. Jeg trenger blogginspirasjon! Om jeg skal prøve å legge litt innsats i det, så trenger jeg noen gode blogger å følge. Hvilke blogger følger du? Hva er det som er interessant å se/lese om? Hva bør jeg skrive/blogge om? Hugs!

Del

2 Kommentarer

 1. Lillian Sele
  september 28, 2017 / 13:07

  Jeg leser bloggen til Lars Zachariassen! Kanskje den beste tenkeren og forfatteren der ute… Motiverende, inspirerende og tidvis gal ? Instagram og Facebook må følges får å få hele opplevelsen. Sjekk ut ?

  • Drea
   Forfatter
   september 28, 2017 / 13:11

   Åh, takk for tips, skal sjekke ut bloggen! :D Høres ut som noe som kan passe!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.