Ekte vennskap

Jeg kan ikke skryte på meg at det går særlig bra, men det gidder jeg ikke skrive noe om nå, så i stedet: Her er to bilder fra en 17.mai som var veldig fin veldig lenge. Jeg feiret sammen med beste Jannicke, som er en av de vennene jeg har hatt lengst og opplevd aller mest med. Vi har kjent hverandre kjempelenge, og alle historiene vi har å mimre over… Vel, de er mange og gode. Og noen fæle, haha! Hun er en sånn venninne som jeg ser alt for sjelden for tiden, uten at jeg egentlig helt vet hvorfor – for hver gang vi treffes har vi det supermorsomt sammen, og det føles som om vi kjenner hverandre akkurat like godt fremdeles. Så, la oss treffes snart igjen, Jannicke! ♥

Del

3 Kommentarer

 1. Jannicke
  mai 20, 2017 / 00:16

  Takk for en superkos 17.mai feiring, fineste du❤ Vi må så absolutt bli flinkere til å ses oftere ??

  • Drea
   Forfatter
   mai 20, 2017 / 00:18

   Jaaa! <3

 2. mai 20, 2017 / 07:13

  Så gode venner vokser ikke på trær. De er gode å ha :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.