Pink hair

I dag var jeg så rastløs, så nå har jeg plutselig fått rosa hår! Det trenger litt korrigering enda da, som dere antagelig lett kan se på bildene. Det er litt smågult noen steder i overgangen fra brun til rosa, men det er lett å fikse. Jeg bare orka ikke gjøre det ikveld, for nå har jeg holdt på med håret mitt i alt for mange timer allerede. Nå er jeg møkklei! Jeg hadde tenkt å ta litt bilder underveis med speilrefleksen og, men glemte selvfølgelig minnekort her hjemme – og jeg var hos søstersen for å fikse det. Men, jeg tok et par mobilbilder underveis. Så, her er fremgangsmåten jeg brukte:

Utgangspunkt:

Etter en runde med avfarging kjøpt på Cubus (ny type av colour b4 avfarging, visst), så jeg sånn ut:

Deretter gikk jeg over med en bleiking (denne typen). Så brukte jeg rosafargen Arctic Fox – Virgin pink. Prøvde først å blande den i balsam, men da ble det for lyst, og satte seg ikke godt nok i håret til at det ble jevnt. Tok derfor en runde til uten å blande den, og da ble det mye jevnere. Ble litt mørkere rosa enn jeg hadde tenkt, men hey, alle vet jo hvor raskt sånn farge fader ut av håret. Nå gjenstår altså bare å få vekk de gule feltene i overgangen, og så er det fiks ferdig! Syns ikke det ble så verst, jeg. Vad tycks?

Del

2 Kommentarer

  1. mai 5, 2017 / 11:58

    Såååsyykt kult!! Hadde rosa en gang jeg også :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.