Influensa med stor I

God dag! Midt i all flyttinga, fikk jeg skikkelig influensa på søndag. Jeg blir så sjelden (fysisk, høhø) syk at jeg har helt glemt hvor smerte influensa faktisk er, men nå har jeg fått en real påminnelse. Så derfor har det vært rimelig late dager siden søndag, med favorittsafta på favorittflaska og Bloggerne på macen. Flyttinga har blitt satt på vent – selv om jeg heldigvis har fått på plass det viktigste, så jeg klarer meg greit. Satser på at influensaen gir seg snart, og så håper jeg alle dere der ute slipper unna. Hvis ikke; I feel ya og god bedring. Haha! Hugs.

Favorittsaft og Bloggerne!

Del

5 Kommentarer

 1. mars 9, 2017 / 15:36

  God bedring! Godt influensa ikke smitter via nettet! Har gått fri influensaen de siste årene jeg også (så vidt jeg husker, hehe…), men en skikkelig forkjølelse gir jo gjerne et par dager i senga den også. Da er det godt med TV og nettbrett når en ikke slumrer. Og noe godt i kopp eller glass. Eller flaske…

 2. Oda
  mars 9, 2017 / 22:33

  God bedring! :)

 3. mars 14, 2017 / 16:11

  Håper du er bedre nå <3 Hvis ikke, god bedring!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.