Hverdags-action

Det er ikke så lett å få til denne blogginga når macen bare slår seg av helt plutselig, midt i et innlegg som ikke autolagres før det blir for sent. Så forsvinner alt, og jeg må begynne helt på nytt, noe som er mye vanskeligere enn å skrive noe i utgangspunktet. Det er alltid kjedelig å gjøre den samme jobben to ganger – når man egentlig var fornøyd nok på første forsøk.

Men jeg prøver, da. Å få ut noe her. Ikke for at jeg tror noen sitter og venter i spenning med fingeren på F5-knappen, men for å holde på noe. Fortsette, selv om det ikke lenger er planen å bli Norges største blogger – slik ambisjonen var da jeg først begynte å blogge i totusenogaltformange år siden. Så jeg har noe å kunne titte tilbake på, og være stolt over. Stolt over at jeg i det minste gjorde noe, og ikke bare satt i sofahjørnet, handlingslammet og patetisk.

Det forrige innlegget mitt var jo ikke særlig positivt eller optimistisk. Jeg har tatt meg hardt sammen siden det, og de to siste dagene har vært alt annet enn tomme og kjedelige. I går for eksempel, klarte jeg å velte en flaske med Pepsi Max så det ble sprutet brus både her og der! Jeg mener, det var reineste brus-eksplosjonen! Jeg hadde nettopp klart å sminke meg uten å ligne på en sliten, bakfull prostituert, stod med iPhonen i hånda og poserte som den rosabloggeren jeg egentlig ikke er, og før jeg visste ordet av det, sprutet det brus i alle kanter. Alt ble dynket i Pepsi Max! Håret, trynet, klærne, mobilen, macen. ALT! Yes, det var heftig, ass. Spennende liv!

To bilder som ikke har noe som helst med noe i denne teksten å gjøre. Men bloggen trenger farger. Her er litt farger.

Dagen i dag har vært noe mindre katastrofefylt, men til gjengjeld har denne torsdagen bydd på ekstremt mye latter. Jeg har det sjeldent så gøy som når jeg er med søstersen, og i dag har vi pakket sammen nesten alt her i leiligheten så det er klart for flytting. Vi har – uten å skryte for mye – vært dødsflinke! Det blir mye tull og humor underveis, noe som virkelig gir mer energi. Jeg satser på å få på plass siste rest av flytting allerede på tirsdag. Iiiik! Her går det unna! Og i morgen reiser jeg til Grimstad for å spille poker i helgen. Så… Det var litt om hva som skjer i mitt travle liv om dagen. Ikke bare-bare dette, vel!? Man kan vel trygt si at ting har tatt seg opp siden sist innlegg i alle fall.

Og nå krysser jeg bare fingrene for at jeg klarer å slenge inn et gammelt bilde i denne posten, og trykke «publiser», før maskina takker for seg nok en gang. Jeg må få fiksa det der. En dau mac er ingen god mac… Nå: God natt. Søvn trengs, merker jeg, for jeg prater om alt og ingenting på samme tid, og dette blogginnlegget er så meningsløst og dårlig formidlet at jeg nesten får litt vondt i magen. Men god tur til meg, heia meg i poker, og god natt til alle som gadd å lese helt ned hit. Hugs.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.