Hårtips trengs!

Jeg må gjøre noe med håret mitt snart. Men jeg aner virkelig ikke hva. Forslag? Helt mørkebrunt? Fremdeles ombre med rødere i tuppene? Grått? Rosa? Jeg har jo hatt alt mulig av farger og frisyrer. Hva syns du jeg skal gå for denne gangen? Tips trengs! I denne kategorien finner du litt poster om håret mitt, haha! Hugs.

Del

5 Kommentarer

 1. Eva
  februar 10, 2017 / 16:16

  Fremdeles ombré, hva med svart bunn og hvite tupper? :D

 2. Hypomaniana
  februar 10, 2017 / 23:22

  Mahogny mot lilla, litt kaldt og så gule striper, litt varm gul. Jeg hadde noe sånt en gang og jeg syns først det var helt crazy, så digget jeg det, nå skulle jeg ønske jeg fikk det til igjen :) Det hadde vært kuuuuuult!! :)

  • Drea
   Forfatter
   februar 10, 2017 / 23:26

   Har du bilde? :D Skjønte ikke helt hva du mente, ser ikke for meg noe :b

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.