Sister tattoos

Se! Jeg og Gina tok søstertattiser i dag, og vi var selvfølgelig på Onkel Henrys i Trondheim! (Jeg er fast kunde der, haha.) Facebookside finner du her! Det var flinke Julie som fiksa dem for oss. Er de ikke søte!? Vi er kjempefornøyde i alle fall! Vi fikk roet abstinensene pittelitt, men jeg må innrømme at jeg gleder meg til å fylle kroppen med mer blekk. Addict! Så nå skal jeg sette i gang og planlegge what´s next…

Del

4 Kommentarer

 1. februar 6, 2017 / 17:08

  Gratla med søster tattis :D Eg og min Søss har også ein. Kjarleik for ever.

 2. februar 6, 2017 / 22:39

  Fint! :D

 3. Drea
  Forfatter
  februar 7, 2017 / 13:10

  Milla: Åh, så herlig! :D Gøy med søstertattis. <3
  June: ENIG! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.