Tattoo girl

Åh, som jeg ønsker meg fler tatoveringer! Jeg vil ha på halsen, hele armene, under puppene, overalt! Bare synd jeg ikke er rik. Det er liksom der det stopper seg. Og haha, det er jammen ikke særlig lett å ta fine bilder av seg selv i leiligheten her, spesielt ikke nå på vinteren. Det er mørkt, jeg har kanskje litt for lite lys, og det er såpass trangt at det er rotete uansett hvilken vinkel jeg velger. Derfor ble løsninga å ta bildene i senga, og bruke lommelykta på iPhone-en som lyskilde. Man tar hva man har!

Forresten. (Forresten #2: Jeg må seriøst slutte å skrive «forresten».) Jeg trenger fler blogger å lese. Jeg trenger inspirasjon! Så… Hvilke blogger bør man titte innom? Og hvorfor? Tell me, tell me! Jeg har forresten aldri vært på Vixen Blog Awards… Tenk det! Det fantes jo ikke sånne greier da jeg var på topplista, haha. (Som er typ en mannsalder siden, nesten.) Uglid at jeg ikke endte opp som bloggkjendis da, men i stedet er en ganske så ukjent bloggdinosaur. Vel, kanskje jeg burde ta turen neste år. Hadde sikkert vært gøy! Kisskiss.

Del

5 Kommentarer

 1. januar 22, 2017 / 01:40

  Du er modell-vakker! <3 Håper oppturen din fortsetter. Bare ikke for høyt da. hehe… Går mot vår og bedre tider for alle med moods-issues! Heldigvis.
  Bildene så, by the way, ut som proff-shoots for meg.

  • Drea
   Forfatter
   januar 22, 2017 / 01:43

   Vår bruker faktisk å være nedtur-tid for meg, og sånn har det vært i mange år! Høst er vanligvis den beste tida. Men denne høsten ble ikke helt sånn opptur-aktig som den bruker å være… :P Så satser på at det kommer nå istedet! Det hadde vært digg! Og takk! <3 Det gjør godt å høre!

 2. januar 22, 2017 / 09:52

  Så utrolig vakker du er! :) Ønsker meg også mange flere tatoveringer! Hehe, men det koster, ja! Håper du får en fin søndag!

 3. januar 22, 2017 / 11:48

  Dæven Drea, disse bildene av deg er så fiiine! DU er fin. <3

 4. januar 23, 2017 / 19:41

  Eg elske dessa bildene av deg. Spesielt det første. Herregud så vaker du e.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.