Sleep, baby, sleep

«Sleep, baby, sleep, what are you waiting for?» synger Broods (link). Shit pomfritt. Klokka har blitt 05:00! Hvor glad er jeg i å ligge i senga og prøve å sove, uten å få det til? På en skala fra én til ti? Cirka null. Det er ikke mye jeg hater, men å vri meg fra side til side i sengen i timesvis uten å sovne… Det er faktisk på hat-lista. Til slutt føles puta rar, armene er bare i veien og alt gjør vondt. Bleeh… Meeeen, on the bright side: Det er bedre enn å sove og ha fryktelige mareritt! Win!

Natt til i går (altså, sist jeg faktisk sov) hadde jeg derimot ikke mareritt, men en ganske merkelig drøm. Jeg drømte at bilen min ble stjælt. Først trodde jeg at jeg bare hadde parkert den og glemt hvor, noe som ikke hadde vært særlig usannsynlig (det har jo hendt i virkeligheten…). Men så innså jeg at den var stjælt. Da tikket det inn en tekstmelding fra Erna Solberg, som lurte på om det gikk bra med meg, og om hun kunne gjøre noe. Hah! Erna bryr seg, dere. Erna bryr seg! Fnis. Har du hatt noen merkelig drømmer i det siste? (Fortell gjerne om det i kommentarfeltet, drømmer er gøy!) Vel, jeg får vel fortsette å prøve og vinne kampen mot våkenheten, jeg… God natt, god morn, sov godt eller hva man enn sier på denne tiden av døgnet.

Del

5 Kommentarer

 1. Gry
  januar 21, 2017 / 09:00

  Heisann.
  Har kanskje ikke en drøm å fortelle men en historie fra virkeligheten.
  Du vet det ikke, men vi to fikk barn samme år.
  Jeg er mye eldre enn deg. Men, uansett, min sønn hadde kolikk og gråt mye. Jeg leste bloggen din da mens jeg ikke fikk sove om natta.
  Jeg beundret deg, Du var så nydelig og trygg i rollen som mor. Også tok du verdens fineste bilder!
  Jeg gledet meg til hvert blogginnlegg!
  Det var virkelig en trøst i all gråt og våkenetter hos meg.
  Flere år jeg ikke har fulgt bloggen nå, syns å huske du ble litt borte en periode .
  Plutselig dukket du opp på Facebook med et blogginnlegg om hva du sliter med…❤️
  Jeg har også utviklet litt angst … har tøffe tak innimellom og jobber mye med meg selv .
  Jeg har begynt med Yoga, og det hjelper..
  Jeg er 46 år, mor til 3. Jobber full tid med psykisk utviklingshemmede, og det gir meg så mye!
  Idag fyller mi eldste datter 25, og den yngste da 8 år..
  Jeg ønsker deg alt godt i livet, som menneske og som mamma for den nydelige jenta di❤️

  • Drea
   Forfatter
   januar 21, 2017 / 16:13

   åååå, så hyggelig å høre! <3 Kjipt at det var kolikk og gråting hos deg, det må være forferdelig slitsomt!
   Godt å høre at yoga hjelper deg. Angst er ikke bare-bare! <3 Ønsker deg alt godt også, og igjen; Takk! Den kommentaren gjorde veldig, veldig godt.

 2. januar 21, 2017 / 09:37

  åh kjenner følelsen.. man vil ikke sove fordi man drømmer så

 3. januar 21, 2017 / 12:59

  Drømte at jeg og en gjeng skulle flytte en kjempediger vanntank. Den var åpenbart for tung til at vi kunne løfte den. Løsningen ble at vi skrudde av ørene våre og festet de til tanken, da ble den selvfølgelig mye lettere! Det er fortsatt litt uklart for meg hva vi skulle med den og om vi fikk tilbake ørene våre…

 4. januar 21, 2017 / 15:20

  Åh, har hatt det sånn… <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.