I know you´ve heard it all before

Jeg blar i gamle tekster, og finner ord på det jeg ikke klarer å sette ord på nå. Så har det altså vært sånn før og. Merkelig at det føles minst like kaotisk nå, for jeg burde kanskje ha lært noe fra tidligere. Jeg tror jeg trenger litt ordentlig søvn snart.

«En bil er ikke lenger bare en bil. En tanke er ikke bare en tanke. Hodet ikke hører sammen med kroppen, jeg klarer ikke å lese eller skjønne mine egne tanker, men ser dem bare fly rundt omkring i hodet i full fart som lysglimt. En pute er ikke bare en pute. Jeg skjønner ikke lenger noe som helst, det er alt for mange tanker, hodet er for fullt, lyder er for høye, jeg vil bare hjem uansett hvor jeg er, til og med når jeg er hjemme. Jeg slår av musikk og alt annet som lager lyd, alt annet som røper at tiden faktisk går, for å sette alt på pause. Jeg vil ikke sovne, vil ikke våkne. Vil bare synke ned i madrassen og bli der for alltid.»

Noen som i det hele tatt skjønner hva jeg mener, eller..?

 Haha, herregud, makan til negativitet. Skjerpings! Se, håret mitt begynner å få litt lengde igjen da! Heldigvis! Det er digg. Det var én positiv ting. En annen er at i morgen skal jeg intervjues av KK. Jeg håper bare jeg får ei god natts søvn, så jeg slipper unna hodepine og dårlig form. Og at angsten ikke tar helt overhånd og hindrer meg i å gjennomføre. Når jeg feiler i alt annet, så kan jeg i alle fall fortsette med å være åpen og ærlig, og bidra til å sette fokus på psykisk helse. Jeg tror det kan gi litt (etterlengtet) mestringsfølelse. At jeg kanskje kan føle at jeg bidrar med noe. At jeg er noen. Med noe å si. Noe å komme med. Jeg veit ikke, jeg… Vi får se. Hugs.

Del

6 Kommentarer

 1. Ingeborg
  januar 10, 2017 / 19:47

  Du er god til å sette ord på ting, Andrea! Og du, du ER noen. Virkelig! Og jeg beundrer at du setter fokus på det psykiske, det er så utrolig viktig. U go, girl! Klem

 2. Bjørg
  januar 10, 2017 / 19:53

  Jeg skjønner hva du mener i det du skriver i ditt første avsnitt. Kunne skrevet de linjene selv. Rart å se ordene som er så kjent sort på hvitt.

  Lykke til Drea med intervjuet i KK. Det kommer til å gå fint☺

 3. Eline
  januar 11, 2017 / 00:36

  Du bidrar med mye du Drea! Tenk hvor mange du hjelper ved å sette ord på forskjellige aspekter ved psykisk helse, det er definitivt positivt, sterkt og beundringsverdig! Ønsker deg lykke til med intervjuet i KK, det blir bra! :)

  Ps. Den nye layouten på bloggen var veldig fin, clean, fresh og oversiktlig! Tommel opp!! :)

 4. januar 11, 2017 / 07:42

  Du ER noen og du HAR noe å si! Glem aldri det :-)
  Gleder meg veldig til å lese KK fremover, si ifra når det kommer da, ok?

  Klemmer, Janniche

 5. januar 11, 2017 / 10:44

  Fikser du lett!

  Gleder meg til å å lese ?

  Klem

 6. januar 11, 2017 / 22:42

  Oi, her har du satt ord på akkurat det jeg føler nå for tiden. Det suger, altså. Men det blir bedre, forteller jeg meg selv. For det blir det jo. Iallefall i den berg-og-dalbanen jeg befinner meg i.

  Du er nydelig og skriver godt. <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.