Toppen av selvtillit

Jeg er nok ikke alene om å ikke være spesielt glad i offentlig toaletter. Spesielt ikke de derre med mange båser. Toppen av selvtillit må vel seriøst være å tisse i en sånn bås uten å bry seg om at noen hører at man tisser! Er ikke det litt snålt? For sånn er det vel? Jeg nekter å tro at det kun er jeg som unngår lyd for alt det er verdt. Forresten – å gjøre nummer to uten å bry seg om at noen hører det er enda høyere opp på den lista. Gjør noen det? Slipper en skikkelig braker uten å føle seg flau? Uten å bli sittende inne på båsen til alle som potensielt kunne ha hørt det har gjort seg ferdig inne på toalettet og forsvunnet langt vekk? Dagens Nattens store grubleri.

Del

4 Kommentarer

 1. Sigrid
  januar 3, 2017 / 09:59

  Haha! Jeg er så enig. Eller…jeg bryr meg ingenting om at folk hører jeg tisser, det er tross alt totalt forventet! MEN nummer to derimot… haha, i Japan kunne du sette på «flushing sounds» på toalettet og kjøre på uten at noen hørte det ;) Kanskje en god løsning? Eller er det kanskje det motsatte av det som egentlig trengs? hmmmm!

  • Drea
   Forfatter
   januar 3, 2017 / 14:40

   Jeg hadde elsket en sånn løsning! Jeg hater å lage tisselyder også, jeg. Hahaha, merkelig egentlig, det er jo som du sier forventet. Og det er jo derfor man er der. :P

 2. Christine
  januar 6, 2017 / 17:54

  Gabriel Iglesias hadde show I trondheim for et par år siden, å han sa «synes synd på alle kvinner i Norge som må gjøre akrobatiske bevegelser for å unngå lyd.» vistnok er det fordi vi har så lite vann i toalettene at det blir lyd. I USA har de myye vann, så der blir lyden mufflet :-P

 3. L
  januar 8, 2017 / 15:21

  Tør heldigvis både å tipse og bæsje på offentlig toalett, om folk føler mine dolyder PÅ EN DO er til sjenanse er det synd for dem, haha. Så ja, vi finnes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.