Sisters

Da var plutselig jula egentlig over for denne gang. I morgen skal Vilja hjem til pappaen sin, og da kjører jeg liksågreit hjem til Trondheim i samme slengen, siden jeg allikevel må kjøre et stykke på vei. Og da har jeg nesten ingen planer før nyttårsaften. Litt pokerspilling på onsdag, men ellers skal jeg bare holde meg i ro, stresse helt ned, sove masse, og prøve å komme i gang med trening igjen. Jeg er drittlei av å spise mat og godteri nå, så jeg trenger virkelig å bare… Vel. Kjenne litt på sultfølelse igjen. Haha. I-landsproblem, much?

Men vipps, så er det jo nyttårsaften og, og den skal jeg blant annet feire sammen med denne fine frøkna. Søstersen! (Legger ved et crappy iPhone-bilde av oss, jeg. Bare for at vi er så fiiiine, så!) Håper det blir en finfin kveld. Frem til da: Søvn, trening og litt poker. Hugs!

Søstersen, Gina, og meg. Hjerte, hjerte! 

Del

3 Kommentarer

 1. Bobby Mckey
  desember 25, 2016 / 23:29

  Vil få ønske deg og din familie en riktig koselig å god jul.
  Du har en vakker datter å du og din søster er nydelige begge to.
  Kos deg sammen med dine.
  Stor klem sendes.

 2. Bjørg
  desember 26, 2016 / 06:35

  Flotte søstre☺ Ha en fin romjul og nyttårsaften☺

 3. desember 26, 2016 / 16:40

  Så fint bilde av dere! :D Ser at dere er søstre! Håper du koser deg masse på nyttårsaften sammen med søsteren din og at du får en god tur inn til Trondheim :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.