Omvendtland

Søndagene når Vilja har dratt hjem til pappaen sin igjen er de verste. Det blir så tomt. Jeg slår på høy musikk. Legger meg på rygg på gulvet; Bare da kan musikken virkelig fylle meg. Men det forblir like tomt. Jeg forblir like tom. Tristheten blir ikke mindre av vakker musikk.

liggerhersitat liggerher2

Jeg savner denne kosete pelsballen veldig i blant.

Tristhet har en tendens til å virkelig fylle meg når den først kommer. Jeg blir ikke bare litt trist. Jeg blir uendelig trist. Heldigvis vet jeg den ikke er kommet for å bli denne gangen. Ikke for å fylle meg så veldig lenge. Kanskje er den borte allerede i morgen. Kanskje må jeg bare lære meg å akseptere å bli uendelig trist i blant, som i dag, uten å legge så veldig mye mer i det. Kanskje må jeg bare lære å leve litt i omvendtland. Tenke det motsatte av det jeg egentlig tenker. Dette er ikke verdens undergang. Dette er ikke depresjon. Alt var ikke bedre før. Livet er mitt er ikke håpløst. Jeg er ikke håpløs. Jeg skal få til noe. Jeg skal bli noen. Forresten; Jeg er noen. Sånn. Omvendtland.

Del

7 Kommentarer

 1. Bjørg
  desember 11, 2016 / 21:59

  Selvfølgelig er du noen. Du er Drea?

  • desember 11, 2016 / 22:13

   Vet ikke helt om det er så bra… :P Haha!

 2. June
  desember 11, 2016 / 23:10

  Selvfølgelig er det bra å være deg. Jeg har fulgt deg siden jeg var 16 år (22 nå), og har tilogmed intervjuet deg til en skoleoppgave. Du har alltid vært et stort forbilde – og takket være deg og din enorme inspirasjon jobber jeg endelig som fotograf i dag. Så ja, Drea – du er noen. Ihvertfall for meg <3 Ha en fin kveld!

  • desember 12, 2016 / 10:45

   Åh, så godt å høre! :D Masse lykke til videre som fotograf! Så spennende!

 3. desember 12, 2016 / 07:07

  KJenner tristheten og savnet gjennom skjermen… Håper dagen i dag blir mye bedre ❤️

  Klem

  PS: Du ER allerede noe, du er deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.