Throwback #1

Åh, jeg husker perioden jeg elsket slike duse, lyse bilder. Jeg liker det fremdeles. Enn at jeg har blogget i snart 9 år! Ni år! Og jeg har fremdeles alle innleggene mine her i arkivet. Det er ganske sjukt. (Og litt ganske flaut.) Jeg har postet så mye innmari teit, men herreguuuud, så glad jeg er for at jeg faktisk har alt liggende! Alle minnene er lagret, liksom. Og for en rotkopp som meg, som ikke er i stand til å holde orden på dagbøker eller albumer, så er det veldig, veldig greit. Hvor lenge har du blogget?
mask dus

Del

1 Comment

  1. desember 8, 2016 / 20:12

    Det er noe egent med slike duse bilder! Liker det godt selv :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.